Artiesten

Koen Dewulf

Koen ziet zijn publiek graag en dat is wederzijds. Hij heeft dan ook een open geest en gaat zelden een creatieve uitdaging uit de weg.

Of het nu gaat over comedy, muzikaal entertainment, presentatie, gastacteur, interviewer, cartoonist, auteur, ja zelfs schoenmaker, Koen is altijd te vinden voor iets nieuws, iets leuks, iets 'anders'. Als daar bovendien een breedmaatschappelijke waarde kan worden aan gekoppeld, is er niet veel nodig om hem te overtuigen. Dat vertaalt zich in zijn themavoorstellingen, zijn liedjes en teksten.

Hans Cools

Hans, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is up and coming in de Vlaamse comedy. In 2018 besloot hij zich in te schrijven voor Humo's Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij verzamelde wat vrienden rond zich, richtte een camera op zichzelf en deed waarin hij goed is: vragen stellen die u nog niet gesteld had en daar lachsalvo's voor in ruil krijgen.

Joost Van Hyfte

Het recept voor een avondje dikke pret. Het horecaverleden van Joost Van Hyfte blijft een onuitputtelijke bron van humor. De immer enthousiaste humorist heeft z’n eigen genre op de kaart gezet: culinaire comedy. Hij serveert je comedy waarbij het water je in de mond zal lopen en laat zich graag leiden door het publiek: ‘Ik heb een menukaart in mijn kop zitten, zoek in het begin van de avond welk ‘vlees’ ik in de kuip heb en pas mijn set aan terwijl ik bezig ben.”